Ελληνική βιοτεχνία
Το καλάθι σας

Πολιτική επιστροφών & αλλαγών

Ο πελάτης οφείλει μόλις παραλάβει τα προϊόντα να ελέγξει αν αντιστοιχούν στην παραγγελία του. Εφόσον αποφασίσει πως θέλει να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, μας ενημερώνει άμεσα μέσω email  στο info@featherland.gr ή τηλεφωνικά στο 2221309513 ενημερώνοντάς μας για την αλλαγή ή επιστροφή που επιθυμεί. Εάν επιθυμεί την αντικατάσταση με κάποιο άλλο προϊόν απ´τη σελίδα μας, μας ενημερώνει σχετικά με τη νέα του επιλογή.

Η διαδικασία της αλλαγής των προϊόντων γίνεται αυστηρά εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας.


Η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων είναι: 

Featherland

 Οδός :Αντιγόνου

Αριθμός: 15

Χαλκίδα 34100

τηλ. 2221309513


Σημαντικές Πληροφορίες για την αλλαγή των προϊόντων:


  • Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι το προϊόν καθώς και συσκευασία που το συνοδεύει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή χρήση αυτού και να μην έχουν αφαιρεθεί ειδικές σημάνσεις(καρτελάκια κλπ). Σε κάθε άλλη περίπτωση ο πελάτης χάνει το δικαίωμα αλλαγής η επιστροφής του προϊόντος ακόμα και στην περίπτωση που η επιστροφή γίνεται για λόγους αρχικής υπαιτιότητας του καταστήματος. 
  • Για την επιστροφή παπουτσιών, το αρχικό κουτί θα πρέπει να συνοδεύει τα παπούτσια και όχι κάποιο άλλο. Το κουτί δεν αποτελεί την συσκευασία αποστολής των υποδημάτων, γι'αυτό το λόγο δεν πρέπει να κολληθούν ετικέτες ή ταινίες επάνω στη συσκευασία του.
  • Σε περίπτωση αγοράς προϊόντος που ανήκει στην κατηγορία προσφορών (outlet), για να το αλλάξετε θα πρέπει να επιλέξετε και πάλι προϊόν από την κατηγορία προσφορών.
  • Η πρώτη αλλαγή θα γίνεται δωρεάν. Για κάθε επόμενη αλλαγή τα έξοδα μεταφορικών επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη (4€ έξοδα επιστροφής + 4€ η νέα αποστολή = 8€). 
  • Σε παραγγελίες εκτός Ελλάδος, για την επιστροφή των προϊόντων, όλα τα έξοδα μεταφορικών επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, επιλέγοντας αυτός τη μεταφορική εταιρεία που επιθυμεί.
  • Όλες οι επιστροφές γίνονται με την Speedex courier. Η εταιρεία δεν θα κάνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή τη βαραίνει με κόστος αποστολής και πραγματοποιείται με άλλη εταιρία courier. Σε περίπτωση φθοράς του προϊόντος από την μεταφορική εταιρεία κατά την επιστροφή υπεύθυνος είναι ο πελάτης και καμία ευθύνη δε φέρει το κατάστημα featherland και ο πελάτης χάνει κάθε δικαίωμα για επιστροφή η αλλαγή του προϊόντος. Λόγω αυτού στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί την επιστροφή του προϊόντος με την Speedex courier, θα πρέπει μέσω e-mail να υποβάλει το αίτημά του στο info@featherland.gr  και να σταλεί το προϊόν με άλλη εταιρία που θα υποδείξει ο πελάτης.
  • Ο πελάτης οφείλει να συμπεριλάβει την απόδειξη λιανικής πώλησης σε κάθε περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής των  προϊόντων για την νομιμοποίηση του δικαιώματος της αγοράς του. 
  • Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές/φθορές των προϊόντων ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση να προχωρήσει σε αντικατάσταση αυτών.
  • Προϊόντα με έκπτωση από 60% και πάνω ΔΕΝ μπορούν να αλλαχθούν ή να γίνει επιστροφή χρημάτων.


ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:


Όλα μας τα είδη περνούν από ποιοτικό έλεγχο, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση πριν την αποστολή τους. Στη σπάνια περίπτωση ελαττωματικού είδους που ανακαλύφθηκε πριν την αποστολή του στον πελάτη, θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση προς αυτόν. Εάν παραλάβει ο πελάτης προϊόν που θεωρείται ελαττωματικό παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το κατάστημα Featherland μέσω e-mail στο info@featherland.gr επισυνάπτοντας φωτογραφία ή τηλεφωνικά στο 2221309513.


Ελαττωματικό θεωρείται ένα προϊόν που έχει αποδεδειγμένο και εμφανές κατασκευαστικό λάθος. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς μετά από ένα μήνα από την αγορά τους, δε θεωρούνται ελαττωματικά.

Το κατάστημα Featherland σε περίπτωση διαφωνίας περί του ελαττώματος, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το ελάττωμα είναι κατασκευαστικό ή όχι. Αυτό βέβαια απαιτεί ένα χρονικό διάστημα περίπου 10 εργάσιμων ημερών. Παρόλα αυτά το κατάστημά μας θα προσπαθήσει να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει τον πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εξέλιξη της διαδικασίας αυτής.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:


Κάθε επιστροφή χρημάτων θα γίνεται έπειτα από παραλαβή και έλεγχο του προϊόντος και σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ή αποστολής όλων των απαραίτητων στοιχείων του πελάτη για να γίνει η διαδικασία (IBAN,πληροφορίες δικαιούχου).

Σαν ποσό επιστροφής αναφέρεται το ποσό αξίας του προϊόντος χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφορικών και αντικαταβολής που μπορεί να έχει χρεωθεί ο πελάτης κατά την αποστολή του σε αυτόν.

Όλες οι επιστροφές πραγματοποιούνται με τραπεζική μεταφορά, μέσω διαδικασίας web banking από λογαριασμό μας σε συνεργαζόμενη τράπεζα και η εταιρεία μας αναλαμβάνει μόνο τα τραπεζικά έξοδα που βαρύνουν την τράπεζα αυτή. Τυχόν τραπεζικά έξοδα που θα προκύψουν στον πελάτη δεν είναι δυνατό να τα γνωρίζουμε και κατεπέκταση επιβαρύνουν τον πελάτη.